Laadukas kattopelti kestää aikaa ja säitä.

Hämeen Laatuprofiilin kattopelti valmistetaan SSAB:n teräksestä, jossa on kestävä MattaNova-pinnoite. SSAB:n MattaNova on polyesteripohjainen pinnoite, johon lisätty keraaminen jauhe antaa sille kovan ja naarmunkestävän pinnan. Laadukas pinnoite tekee katosta kestävän: annamme kattopellin pinnoitteelle 20 vuoden ja teräkselle 50 vuoden takuun.

Prelaq takuuehdot    Prelaq Nova Maalipintainen teräslevy rakennuksiin  

 

 

MYÖS OHEISTUOTTEET KATOLLE

Saat meiltä varastotoimituksena myös kaikki peltikatolle tarvittavat oheistuotteet: listat, kiinnitystarvikkeet, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Tutustu kattopeltivalikoimaamme ja pyydä tarjous. Otamme yhteyttä 2 tunnissa.

 

MEILTÄ SAAT AINOAT VIRALLISESTI HYVÄKSYTYT KATERUUVIT

Kateruuvien pitäisi rakennusmääräysten mukaan kestää korroosiota yhtä hyvin kuin itse teräskatteen. Sellaisia ei, yllättävää kyllä, ole ollut markkinoilla – ennen kuin nyt. Suomalainen, patentoitu Kingi-ruuvi on ainoa vaatimukset täyttävä kateruuvi. Sen kolminkertainen pinnoite ja älykäs muotoilu ehkäisevät ruostumista ennennäkemättömän tehokkaasti. Kingi-ruuveilla on peräti 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu. Lue lisää Kingin omilta sivuilta.

 

kingi-kateruuvi